donderdag 25 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Decorum reikt jaarlijkse awards uit

Decorum reikt jaarlijkse awards uit

Normaal gesproken heffen de kwekers van Decorum samen met hun klanten het glas tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Dit jaar kon dit niet, maar was er nog wel de wens om klanten en kwekers in het zonnetje te zetten. Daarom heeft het ook dit jaar prijzen uitgereikt voor de beste kweker en beste koper van het jaar, in de categorie bloemen en planten.

"Onze kwekers hechten veel waarde aan deze awards en andersom vinden zij het fijn om hun waardering uit te spreken richting hun klanten, zeker in een onstabiel jaar als 2020." aldus Bas van Berkel, accountmanager. Decorum vroeg dit jaar aan klanten en kwekers om elkaar te beoordelen op de hoofdvraag: 'Wie heeft in 2020 een belangrijke bijdrage geleverd voor jou?' De kwekers die het beste uit de bus kwamen zijn Arcadia Chrysanten en Van der Voort potplanten. Zij worden geroemd vanwege leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Ook flexibiliteit in onzekere tijden wordt geprezen. De beste exporteur voor bloemen was Enigma Flowers: 'Nummer één als het gaat om betrokkenheid, aanpassingsvermogen en service in een bijzonder jaar als 2020'. in de categorie voor planten was Hamiplant de winnaar van de 1e prijs: 'Al 25 jaar een trouwe klant en Decorum minded'. Voor iedere categorie werd ook een nummer 2 en 3 gekozen. 

Hieronder de uitslagen per categorie:

Bloemen exporteurs

 1. Enigma Flowers
 2. Flower Force
 3. J. van Vliet

Bloemen kwekers

 1. Arcadia
 2. André Knoppert & Zn.
 3. Together2Grow

Planten exporteurs

 1. Hamiplant
 2. OZ Planten
 3. Profitplant

Planten kwekers

 1. Van der Voort Potplanten
 2. Freek van der Velden
 3. Vreugdenhil Bulbs & Plants 

Redactie Floranews | 23-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS