zondag 26 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Joost Stolker nieuw bestuurslid Varb

Joost Stolker nieuw bestuurslid Varb

Joost Stolker is aangetreden als bestuurder van Stichting Varb. Hij volgt Rob van den Nieuwendijk op die per december 2020 zijn functie na 10 jaar heeft neergelegd. Varb is een online handelsplatform voor buitengroen en wordt geëxploiteerd door Stichting Varb.

Stolker neemt de zetel van Anthos in, waar hij sinds 2018 lid is van het Bestuur Boomkwekerijproducten. Stolker is mede-eigenaar van Avaxa Plants uit Boskoop, exportbedrijf van boomkwekerij- en seizoensproducten. Hier is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de webshop. Door de toegenomen digitalisering ziet Stolker kansen in efficiënter handelen en daarin speelt Varb een steeds grotere rol. 

“Ondernemers in buitengroen zetten stappen binnen de digitalisering van hun bedrijf. Zo worden er steeds meer productfoto’s en prijzen gedeeld. Laat dit verder doorzetten! Hoe meer informatie er wordt gedeeld, hoe efficiënter en effectiever we kunnen handelen in de toekomst”, aldus Joost Stolker.

“Joost Stolker is met zijn exportbedrijf Avaxa Plants een ondernemer uit de sector met een moderne blik op digitalisering. Met zijn aantreden als bestuurslid is de handel sterk vertegenwoordigd. We kijken ernaar uit samen te werken om het platform Varb te verstevigen als verbindende factor tussen branchegenoten in de snel groeiende digitalisering binnen de groene sector”, aldus Rens van Nierop, voorzitter van het bestuur van Stichting Varb.


Redactie Floranews | 23-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS