zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Directeur Floriade vertrekt

Directeur Floriade vertrekt

De directeur van de Floriade 2022, Pieter Cloo, stopt na april met zijn werkzaamheden. Pieter Cloo ziet geen mogelijkheid voor een verdere constructieve samenwerking met het gemeentebestuur. De Raad van Commissarissen betreurt de beslissing van Cloo, maar respecteert deze.

"Samen met onze nationale en internationale deelnemers en overige partners zijn in de afgelopen maanden mooie resultaten bereikt. Ik wens alle betrokkenen een succesvolle Floriade Expo 2022,” is te lezen op de website van de Floriade. 

De Raad van Commissarissen werkt aan de verdere invulling van de directietaken. Statutair directeur Sven Stimac blijft met het managementteam de leiding uitoefenen.

Cloo werd vorig jaar april tijdelijk aangesteld als directeur, nadat Peter Verdaasdonk wegens ziekte langdurig uitviel. Nadat in oktober duidelijk werd dat Verdaasdonk niet zou terugkeren, werd de aanstelling van Cloo verlengd tot en met april van dit jaar. Naast Cloo werd ook Sven Stimac als directielid aangenomen. Stimac was ook directeur van de Floriade 2012 in Venlo.


Leandra de Boef | 22-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS