zaterdag 27 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Stolze ontvangt HortiQ-kwaliteitslabel

Stolze ontvangt HortiQ-kwaliteitslabel

Stolze heeft het HortiQ-certificaat in ontvangst genomen. Het is daarmee het achttiende bedrijf dat het kwaliteitslabel heeft verkregen. Het Horti-Q-certificaat werd in ontvangst genomen door Rutger Razenberg, manager watertechniek bij Stolze. 

“Met het HortiQ-certificaat hebben we weer een stap genomen naar verdere professionalisering en standaardisering van processen binnen onze organisatie. Zo kunnen we met elkaar efficiënter werken”, aldus Razenberg. “Het certificaat zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze installaties kunnen waarborgen en dat we dit ook naar buiten toe kunnen uitdragen. Zo werken wij aan onze toonaangevende marktpositie, zowel nationaal als internationaal“, aldus Carel van Ruijven,operationeel manager Stolze. 

De HortiQ-gecertificeerde bedrijven zijn, naast Stolze, Alcomij, Bosman Van Zaal, Certhon, Dalsem, Enthoven Elektrotechniek, Elektravon Haket , Gakon Horticultural Projects, Havecon, Hoogendoorn, Kubo, PB Tec, Snelder, Svensson, Van der Hoeven Horticultural projects, Van Dijk Heating, Vyverberg Greenhousing en Zantingh.

Het certificaat is een onafhankelijk en objectief kwaliteitssysteem voor kassenbouwers, installatiebedrijven en andere technische toeleveranciers aan de glastuinbouw. Het is ontwikkeld om het niveau van de greenhouse technology sector zo hoog mogelijk te houden. Een certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die getoetst zijn door KIWA op hun interne processen, de organisatie en de kwaliteit van het product. De eisen daarvoor zijn gebaseerd op de NEN-normering en de normen die zijn vastgelegd in drie kwaliteitshandboeken, opgesteld door het instituut Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KviNL).

 


Redactie Floranews | 22-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS