zondag 16 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

VannoVa verrast haar klanten

VannoVa verrast haar klanten

Chrysantencoöperatie VannoVa heeft haar klanten in de aanloop naar de drukke periode van Valentijnsdag en Vrouwendag persoonlijk verrast met een presentje en videoboodschap. Juist nu er geen beurzen of evenementen zijn en de zakelijke contactmomenten ook beperkt zijn tot een minimum, wilde VannoVa haar klanten zelf verrassen. Enerzijds om kopers in het zonnetje te zetten, anderzijds om hen te informeren over de nieuwe ontwikkelingen binnen VannoVa.

De week voor Valentijnsdag gingen diverse VannoVa kwekers op gepaste afstand op bezoek bij klanten. Zij deelden hierbij een doos chocolade uit met daarbij een videoboodschap en een selecte groep klanten kreeg een gepersonaliseerde banner. "We waren erg verrast door deze leuke promotie van de chrysanten van VannoVa. We kregen prachtige banners waarop ook onze naam goed zichtbaar is. Deze actie is een mooi voorbeeld hoe een kweker de samenwerking met ons benadrukt", aldus Christina van der Voort, exportmanager bij Flowerportal.

VannoVa heeft een nieuwe webshop waar klanten 24/7 hun bestellingen kunnen plaatsen. Deze wordt vervolgens extra snel geleverd; voor 06:00uur besteld is vaak al rond 12:00uur (om 13:00 gegarandeerd) in de box. De koper kan uit het hele VannoVa assortiment van de diverse kwekers bestellen en dit wordt gebundeld in één levering. 


Redactie Floranews | 19-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS