zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Quality Plants Europe organiseert Kerstbeurs 2021

Quality Plants Europe organiseert Kerstbeurs 2021

Bij Quality Plants Europe (QPE) begint de kerst vroeg dit jaar. Op de eerste huisbeurs van het jaar presenteren de partnerkwekers De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten samen het nieuwe kerstassortiment voor 2021.

Op de huisbeurs wordt de uitgebreide kerstpresentatie 2021 getoond met vertrouwde producten van Hulst Tuinplanten en De Vreede Holland. De locatie van de huisbeurs is aan Albert van ’t Hartweg 22 in Bleiswijk. De beurs is geheel coronaproof en nog tot en met 12 maart 2021 op afspraak te bezoeken.

Quality Plants Europe (QPE) bestaat officieel sinds 1 januari van dit jaar. De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten hebben hun krachten gebundeld in Quality Plants Europe om samen een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én productkennis aan te bieden. Door alles te verzorgen, van het verwerken van orders, assemblage en logistiek tot en met de marketing van het eindproduct, is QPE een interessante partner voor zowel kweker, exporteurs als retailer.

 


Redactie Floranews | 19-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS