zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Bosman Van Zaal neemt Belgische vestiging Codema over

Bosman Van Zaal neemt Belgische vestiging Codema over

Bosman Van Zaal uit Aalsmeer heeft per 1 februari de Belgische vestiging van Codema overgenomen. Alle medewerkers in het Belgische Sint Katelijne Waver komen in dienst van Bosman Van Zaal. 

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van kassen, kasinstallaties en turnkey tuinbouwprojecten, nationaal en internationaal. Het bedrrijf richt op het afstemmen van hoogwaardige tuinbouwkennis op de behoeften van lokale markten en sectoren, waardoor het projecten geheel op maat en efficiënter kan uitvoeren. Om die reden maakt het gebruik van lokale personen en bestaande organisaties, die beschikken over de juiste contacten in het beoogde gebied en een beter inzicht hebben in de lokale marktvraag.

 CEO Marco Braam met het team Bosman Van Zaal België

Codema heeft besloten om haar Belgische activiteiten over te dragen aan Bosman Van Zaal, omdat zij ervoor gekozen heeft om in diverse andere regio’s actief te zijn en zich te versterken. Ze laten weten blij te zijn een betrouwbare en ambitieuze partij gevonden te hebben die hun voormalige Belgische relaties optimaal kan ondersteunen.

Belgische kwekers krijgen door de overname een bredere keuze uit een ruim aanbod van kassen en kasinstallaties, en hebben per direct toegang tot de intensieve tuinbouwkennis van één van de grootste turnkey tuinbouwspecialisten van Europa.

 

 


Redactie Floranews | 18-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2104XPOL


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS