zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Voorjaarscampagne 365 dagen bloemen van start met thema Geur

Voorjaarscampagne 365 dagen bloemen van start met thema Geur

Met het versturen van een digitale nieuwsbrief én de lancering van het digitale seizoensmagazine start voor het vierde jaar de voorjaarscampagne van 365 dagen bloemen. Dit jaar met het thema Geur. De digitale nieuwsbrief wordt verstuurd naar meer dan 7.000 bloemisten én de lancering van het digitale seizoensmagazine. 

Ook roept de campagne de sector op om gezamenlijk de vrolijke boodschap te delen en biedt hiervoor concrete handvatten aan. “Bloemen maken blij! Je kunt zoveel meer vertellen over bloemen. Het zijn positieve prikkels op de timeline van een consument, maar ook opvallende berichten in een digitale nieuwsbrief van een handelaar”, vertelt Marion Klaver, projectmanager. "Juist deze tijd is voor de sierteeltsector de kans om massaal te vertellen over de kracht van bloemen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is."

Het digitale seizoensmagazine biedt makkelijk deelbare, praktische én boeiende seizoensinspiratie in vier talen (NL, DU, EN, FR). Ook zijn de foto’s en passend POS-materiaal eenvoudig te downloaden. "Elke bloemist kan meteen aan de slag én kan zich laten inspireren voor het maken van eigen content.

Ruik-de-lente-dagen

Voor de derde keer organiseert 365 dagen bloemen de Ruik-de-lente-dagen. Samen met het internationale bloemistenplatform Fusion Flowers worden bloemisten opgeroepen om bloemwerk te maken, die zorgen voor een zintuigelijke prikkeling. Daarnaast worden bloemisten met kant-en-klaar (digitaal) POS-materiaal gefaciliteerd om geurende voorjaarsbloemen extra te belichten; in hun webshop, nieuwsbrief of social media. Meer dan 130 sierteeltmarketeers ontvangen bovendien een oproep om de ‘Ruik de lente-dagen’ kracht bij te zetten. Marion: “De ‘Ruik de lente-dagen’ is een concrete actieperiode waarin de bloemist uitpakt met geurende bloemen. Het zijn de ultieme ‘goed-nieuws-brengers’ van dit jaar”.

 


17-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS