donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

PlantCreations en Growing Concepts gaan samenwerken

PlantCreations en Growing Concepts gaan samenwerken

PlantCreations en Growing Concepts gaan met elkaar samenwerken. PlantCreations gaat de plantconcepten van Growing Concepts offline verkopen en bereikbaar maken voor tuincentra en bloemisten. Growing Concepts zal een aantal plantarrangementen van PlantCreations online in de markt brengen onder hun eigen label.

Een voorbeeld is het populaire ‘indoor gardening’ waarbij de consument zelf plantjes kweekt maar niet alles zelf hoeft te doen. Dit betreft arrangementen met verschillende ‘kleine’ planten, die je ziet groeien en bloeien. PlantCreations maakt dit toegankelijker door het volledige assortiment van Growing Concepts aan te gaan bieden.

Ton Kleijberg, directeur PlantCreations - Martin Jole, verkoper Growing Concepts - Kevin van Willigenburg, directeur Growing Concepts

“Wij zijn heel enthousiast over de samenwerking met Growing Concepts. Als offline bedrijf is het belangrijk om de connectie met online aan te gaan. Beide bedrijven vullen elkaar perfect aan en wij kijken er naar uit om de concepten offline te gaan verkopen en zo bereikbaar te maken voor tuincentra en bloemisten zonder concurrenten van elkaar te worden”, vertelt Ton Kleijberg, directeur PlantCreations.

Tijdens The Green+ Venture 2021 zijn de concepten van Growing Concepts al te zien bij PlantCreations.  


17-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS