woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Inspiratie op The Green+ Venture huisbeurs

Inspiratie op The Green+ Venture huisbeurs

Plant Creations, Aphrodite Orchidee, Goedegebuure, Goods by Goedegebuure, Ter Steege, NIFEM, Houwenplant en Jodeco Glass hebben de handen ineen geslagen. Nu veel beurzen niet doorgaan door covid-19 hebben de 8 bedrijven zelf een eigen huisbeurs georganiseerd.

Van 15 tot en met 28 februari wordt The Green+ Venture 2021 gehouden in de pas verbouwde en sfeervolle Gasterij De Kwakel, vlakbij de bloemenveiling in Aalsmeer. De beurs is ruim opgezet en wordt volledig coronaproof georganiseerd. De beurs is daarom ook alleen op afspraak te bezoeken.

Bekijk onderaan dit artikel of via onze Facebookpagina de fotoreportage van The Green+ Venture. 

Op de beurs is een mooie mix aan artikelen te zien en in te kopen. Klanten kunnen er terecht voor (droog) bloemen, planten, arrangementen, keramiek, glas, woonaccessoires, klokken en producten en adviezen rondom winkelinrichting.

In de Gasterij staan behalve inspirerende winkelschappen, ook tafels in trendkleuren en van diverse feestdagen voor 2021. Ook is er een werkbank waar ter plekke gewerkt kan worden met de aanwezige materialen.

The Green+ Venture 2021 wordt georganiseerd in Gasterij De Kwakel aan de Vuurlijn 78, 1424 NS De Kwakel. Afspraken kunnen gemaakt worden via info@thegreenventure.nl.

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 17-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS