zaterdag 27 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Vreugdenhil Young Plants breidt uit in Bergschenhoek

Vreugdenhil Young Plants breidt uit in Bergschenhoek

Vreugdenhil Young Plants breidt uit in Bergschenhoek. Dankzij de nodige aanpassingen aan een bestaande locatie van ruim 4 hectare glasoppervlak heeft het bedrijf een moderne kas gerealiseerd.

De productielocatie in Bergschenhoek zal voornamelijk ingezet worden voor de opkweek van Pick-&-Joy plukgroenten. De eerste planten staan inmiddels in de kas. Naar verwachting zal de de kas binnen een aantal weken volledig gevuld zijn.

Vreugdenhil Young Plants is gericht op de opkweek van warme groenteplanten en een grote verscheidenheid aan sierteeltproducten, zowel jonge plant als eindproduct. Daarnaast heeft het de Pick-&-Joy lijn ontwikkeld; een groot assortiment eetbare plukgroenten.

De hoofdlocatie van Vreugdenhil Young Plants is gevestigd aan de Noord-Lierweg in De Lier. daarnaast heeft het samen met Klugt Quality Plants meerdere locaties in Bleiswijk. De Lier, Naaldwijk, Maasdijk en nu dus ook in Bergschenhoek.  

bron en beeld: Vreugdenhil Young Plants


Redactie Floranews | 16-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS