zaterdag 27 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Kijkshop verkoopt nu ook boeketten

Kijkshop verkoopt nu ook boeketten

Naast de productcategorieën parfum, beauty en drank is Kijkshop.nl in de aanloop naar Valentijnsdag ook begonnen met de verkoop van boeketten. Eerder kon men er al terecht voor droogbloemen, kamer- en buitenplanten en decoratiematerialen.

De boeketten worden verkocht onder het merk FLOWR en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze worden in samenwerking met Summaflor, onderdeel van Floral Trade Group, binnen een dag thuisbezorgd.

"Met Valentijnsdag in zicht was dit hét moment om een nieuwe productcategorie voor het perfecte Valentijnscadeau te introduceren", vertelt Kijkshop-ceo Konrad van den Bosch. Eerder breidde Kijkshop het assortiment al uit met erotische producten en alcolische dranken. De komende tijd blijft het het assortiment uitbreiden en wordt bijvoorbeeld ook vlees en vis van horecakwaliteit toegevoegd. 

FLOWR is in 2016 gelanceerd in Denemarken en uitgegroeid tot een unieke aanbieder van exclusieve boeketten. De combinatie van Scandinavisch design en Nederlandse kwaliteit maken de boeketten tot een succes. De boeketten van FLOWR worden direct vanaf de veiling in stevige kartonnen dozen vervoerd. 


Redactie Floranews | 16-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS