dinsdag 22 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Groen-Direkt verlengt succesvolle Voorjaars Showroom tot eind februari

Groen-Direkt verlengt succesvolle Voorjaars Showroom tot eind februari

Begin deze maand is de inkoop van tuinplanten voor het seizoen 2021 begonnen bij Groen-Direkt. Door alle coronamaatregelen dit keer niet met een Voorjaarsbeurs, maar met de Voorjaar Showroom. De showroom startte op dinsdag 2 februari en is geopend tot eind februari om alle geïnteresseerde handelaren en inkopers van tuinplanten de kans te geven op een verantwoorde manier het gigantische aanbod te kunnen bekijken.

Bekijk via deze link de eerder gepubliceerde fotoreportage van de Voorjaar Showroom

De 5.500 monsterpartijen, concepten, mediterraan aanbod én het digitale Product Promotie Plein kunnen door 50 bezoekers per dagdeel bezocht worden. Veel bezoekers wisten tot nu toe al de weg naar Voorjaar Showroom te vinden. Ook digitaal. "Hierdoor is de verkoop tot nu toe zelfs bijna gelijk aan de omzet van de Voorjaarsbeurs van afgelopen jaar. Vooral Oost-Europese en Scandinavische landen hebben goed ingekocht", vertelt Perry Rops namens Groen-Direkt. Externe invloeden zoals de Brexit, de huidige voorzichtigheid van tuincentra door de aanhoudende lockdown en het winterse weer blijken beperkt effect te hebben gehad op de verkopen. "Dit ervaart Groen-Direkt als een uitzonderlijk resultaat, dat zeker door het mooie assortiment komt dat samen met de kwekers is neergezet en door de hogere prijsniveaus van producten", vervolgt Rops.

De populariteit van de webshop zorgde op de eerste dag van de showroom voor extra drukte. Ondanks de vele voorbereidingen konden handelaren en inkopers hierdoor pas later inloggen en beginnen met bestellen. Nadat de problemen binnen enkele uren verholpen waren, kon de andere dagen zonder problemen besteld worden. 

Nieuw in de Voorjaar Showroom is het nieuwe digitale Product Promotie Plein, een combinatie van een fysiek onbemande en digitaal bemande stand, waar bezoekers het aanbod van kwekers fysiek konden bekijken en op een laagdrempelige manier online een-op-een contact met de kweker konden leggen. Het vernieuwde Product Promotie Plein kan ook via de webshop bezocht worden.

Wekelijkse monsterpresentaties gaan door

Groen-Direkt gaat door met het organiseren van wekelijkse monsterpresentaties, afhankelijk van de dan geldende COVID-19 richtlijnen. Bezoekers kunnen uitsluitend op afspraak het nieuwe en actuele aanbod fysiek bekijken. Op de website van Groen-Direkt is de laatste informatie over de monsterpresentaties te vinden en kan je eenvoudig een bezoek plannen.


Redactie Floranews | 16-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS