dinsdag 22 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Extra chrysanten promotie richting Russische vrouwendag

Extra chrysanten promotie richting Russische vrouwendag

Vrouwendag is één van de belangrijkste dagen van het jaar in Rusland. Het is er het moment om een mooi boeket bloemen te geven aan degene die je liefhebt. In samenwerking met een aantal kwekers heeft Royal van Zanten de afgelopen weken diverse promotionele activiteiten opgestart om de diversiteit en de verscheidenheid in toepassing van chrysanten onder de aandacht te brengen. Omdat het door Covid-19 nog iet mogelijk is om te reizen heeft de veredelaar hier diverse onlinekanalen voor ingezet.

Voor deze promotionele activiteiten heeft de veredelaar samengewerkt met de Russische ‘Araik Galystan premium Flower School’. Creatie en inspiratie = genieten en dat is precies wat deze samenwerking heeft opgeleverd door te werken met de chrysanten van Royal Van Zanten, vertelt marktmanager Wouter Jongkind. Er is een groot aantal in het oog springende arrangementen gemaakt, waarmee de diversiteit binnen het portfolio getoond wordt. Arrangementen van klein naar groot met als ‘kers op de taart’ het grootste bruidsboeket ter wereld met troschrysanten Chic en Bonita, gemaakt door Araik Galystan.

Dit ‘master piece’ heeft zelfs een vermelding opgeleverd in het Guiness Book of world records. De creatieve sessies zijn daarnaast aangevuld met live sessies waarin informatie is gedeeld over de raseigenschappen en teeltwijze.


Redactie Floranews | 15-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS