zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Van der Sar Import introduceert Spring/ Summer Collection 2021

Van der Sar Import introduceert Spring/ Summer Collection 2021

Bij Van der Sar Import is creativiteit de rode draad. Het bedrijf in De Lier werkt met eigen ontwerpers en eigen productielijnen, waarbij ze de trends nauwlettend in de gaten houden. Dit is terug te zien in de nieuwe collectie ‘Spring/Summer Collection 2021’, die Van der Sar Import deze week introduceert.

Voor de nieuwe collectie zijn drie thema’s geselecteerd, passend bij de trends van het seizoen: Vitamin Green, Colourful World en Flowerful Dream. 

Van der Sar trapt de nieuwe collectie af met het thema: Vitamin Green. In dit thema staan groene planten, bladpatronen, urban en de kracht van de natuur centraal: “Vitamin Green draait om groen, groen en nog eens groen", aldus Van der Sar Import.

"We houden ervan ons te omringen met groene planten en laten de kracht van de natuur maar al te graag binnen. In deze trend wordt de groene trend aangevuld met urban en koloniale elementen. Natuurlijke materialen en antieke voorwerpen passen goed in het groene geheel."

Veelgebruikte materialen in het thema Vitamin Green zijn bijvoorbeeld (ruw geweven) riet en terracotta. De patronen zijn zowel botanisch als modern en we zien naast potten veel manden en zakvormen van onder andere jute.

In de showroom van Van der Sar Import staan alle manden, keramieke potten, schalen en vazen, passend bij deze thema’s gepresenteerd.

 


Leandra de Boef | 04-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS