donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

60 jaar Heemskerk Flowers

60 jaar Heemskerk Flowers

In december van dit jaar bestaat Heemskerk Flowers 60 jaar. Het hele jaar 2021 staat voor de bloemen- en planten groothandel in het teken van dit jubileum. Zo werd begin deze week het speciale jubileumlogo onthuld door de directie en familie van het bedrijf. Directie- en familielid Roos Heemskerk zegt blij te zijn dat er ook leuke dingen zijn om naar uit te kijken in deze bizarre tijden.

De slogan bij het jubileumlogo luidt: '60 Years of Growing Together''. Hiermee kijkt Heemskerk Flowers niet alleen terug op de mooie historie, maar kijkt het ook graag vooruit: Groeien met elkaar, samen met medewerkers, samen met klanten, partners en leveranciers. Het innoverende bedrijf is klaar voor de toekomst.

Throwback Thursday

Het terugkijken doet het familiebedrijf iedere donderdag in het jubileumjaar met een Throwback Thursday. Via Facebook en LinkedIn deelt het bedrijf een mooi moment of mijlpaal uit de afgelopen 60 jaar. Zo was de eerste Throwback een moment uit 1990, toen het bedrijf een Anglo-Dutch Award for Enterprise won als één van de meest vooraanstaande bloemenexportbedrijven op het Verenigd Koninkrijk. 

 

 


04-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS