zondag 13 juni 2021
2105 Palletcentrale 2106EvanthiaOnTour

Magical Hydrangea start seizoen in nieuw jasje

Magical Hydrangea start seizoen in nieuw jasje
Om de verkoop bij tuincentra en bloemisten optimaal te ondersteunen tijdens het tuinseizoen van 2021 presenteert Magical Hydrangea een vernieuwd retailconcept inclusief nieuw POS-materiaal voor op de winkelvloer. 
 
Voor tafelpresentaties heeft Magical onder meer een regenboog met de verschillende kleurveranderingen van de Magical Hydrangea, en tafelrand ontwikkeld. Ook is er volop nieuw beeldmateriaal beschikbaar voor retailers bijvoorbeeld voor gebruik via sociale mediakanalen. “Een ander onderdeel van de vernieuwde look zijn de kweekpotten. Magical hortensia’s worden niet meer in blauwe kweekpotten geleverd, maar in groene”, vertelt marketingmanager Sandra Vijverberg.
 
 
De kwekers van Magical hortensia’s zijn meerdere malen beloond met diverse vakprijzen voor hun producten. Diverse bloeiproeven tonen aan dat de planten, waarvan de bloemkleur drie keer verandert tijdens de bloeiperiode, de beste houdbaarheid hebben. “We geven niet voor niets standaard een 150-dagen bloeigarantie op de kamerhortensia en ook buiten blijven deze sterke tuinhortensia’s tot diep in het najaar mooi. Het waarmaken van deze beloftes heeft geresulteerd in een betrouwbaar imago en in grote populariteit onder detaillisten en de consument”, vertelt marketingmanager Vijverberg.

Promotiecampagne

Om consumentenaankopen te stimuleren wordt vanaf april een PR-campagne gevoerd. In de PR campagne worden de houdbaarheid en de kleurverandering benadrukt en wordt de Magical Jewel, de nieuwste parel binnen het assortiment, gepresenteerd. "Het is een compacte hortensia die zeer goed toe te passen is in potten op balkon en terras. Vanaf april 2021 zal de plant, naar verwachting, veelvuldig opduiken in tijdschriften, dagbladen, blogs en sociale media”, vertelt Vijverberg.
 

03-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS