zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Kwekerij Bejafleur introduceert Ikigai Oxalis merkconcept voor trendy geluksklaver

Kwekerij Bejafleur introduceert Ikigai Oxalis merkconcept voor trendy geluksklaver

Afgelopen week was een bijzonder moment voor kwekerij Bejafleur. De eerste Oxalis verlieten de kwekerij in Huissen in hun nieuwe merkconcept: Ikigai Oxalis. 

Bejafleur wil de plant met haar unieke uitstraling op een nieuwe manier in de markt zetten. "Ikigai Oxalis is een stukje harmonie, geschonken door de natuur. Ook gezien de huidige tijdsgeest vinden wij dat een mooie gedachte.’’ aldus Roel Beijer, Sales Manager en Product Owner van Ikigai Oxalis. "Oxalis wordt ook wel geluksklaver genoemd en kan aan iemand gegeven worden om diegene geluk toe te wensen. Met Ikigai Oxalis steken we de geluksklaver in een nieuw jasje."

Ikigai Oxalis is een bewust, positief, natuurlijk en trendy merk. De Oxalis is daarnaast een duurzaam product. In de teelt worden er namelijk geen beschermingsmiddelen gebruikt, de kweekpot is van PCR-materiaal gemaakt en het etiket wordt milieuvriendelijk geproduceerd.

Vanuit de kassen van Bejafleur wordt de Oxalis geproduceerd. In week 45 is er al gestart met oppotten en er kan vanaf week 5 worden besteld. Voor de eindconsument is de Oxalis te koop in tuicentra en bij de bloemist door heel Europa. Daarnaast is Groeninhuis.nl het online kanaal om deze geluksklavertjes te kopen.

Japanse levenswijze voor geluk

Geluk kan in vele vormen uitgelegd worden, maar eigenlijk zoeken we het allemaal in balans, tevredenheid, overeenstemming en harmonie in ons leven. Een unieke omschrijving van geluk is ‘Ikigai’, een Japanse benadering van ‘zin geven aan je leven’. Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een Ikigai, iets wat wij zouden vertalen als ‘een reden van bestaan’. Volgens deze traditie is het één van de geheimen voor een lang en gelukkig leven. Een mooie benadering van geluk en daarom goed passend bij de Oxalis.

Met Ikigai Oxalis haal je harmonie in huis en geef je een uniek stukje geluk cadeau. Binnen Ikigai Oxalis heeft ieder soort zijn eigen boodschap en unieke uitstraling, zo is er voor ieder wat wils.

 


Redactie Floranews | 02-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS