donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Kom in de Kas gaat ook dit jaar niet door

Kom in de Kas gaat ook dit jaar niet door

Kom in de Kas 2021 gaat niet door. In maart 2020 zag het bestuur zich ook al genoodzaakt om Kom in de Kas te annuleren vanwege de situatie met het coronavirus. “De gezondheid van de bezoekers, de vrijwilligers en de medewerkers van de bedrijven mogen we niet in gevaar brengen”, aldus landelijk voorzitter René van Dop. 

De daadwerkelijke organisatie van Kom in de Kas is in handen van regiocomités. Na overleg met de regio’s in oktober 2020, is bekeken hoe Kom in de Kas op een veilige manier georganiseerd kon worden. Verschillende scenario’s zijn bekeken en onderzocht. Van een diner in de kas, het ophalen van producten die in de kassen worden gekweekt, tot een route rijden langs de kassen. Vanwege de huidige situatie met het Coronavirus vindt het bestuur het niet verantwoord om mensen te stimuleren om op pad te gaan en is besloten om ook geen alternatieve Kom in de Kas te organiseren.

In overleg met de regiocomités wordt nog bekeken hoe er voorafgaand aan en tijdens het Kom in de Kas weekend toch aandacht voor de Nederlandse glastuinbouw kan worden gevraagd. 

 


Redactie Floranews | 02-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS