dinsdag 22 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Monique Heemskerk nieuw gezicht van VMP4All

Monique Heemskerk nieuw gezicht van VMP4All

Monique Heemskerk is per 1 februari het gezicht van VMP4ALL, een netwerk waarbij directe handel eenvoudig en comfortabel wordt gefaciliteerd. “Ik heb zoveel mooie ervaringen opgedaan in al die jaren in de sierteelt, nu met VMP4All is het tijd om hier met elkaar gebruik van te maken”, aldus Heemskerk.

"VMP4ALL is een snelweg voor transacties, een netwerk waar je heel eenvoudig en supersnel koppelingen met elkaar hebt, vanuit je eigen softwarepakket", legt Heemskerk uit. "Koppelingen om direct zaken te doen, tussen kwekers en handel, op de manier zoals je altijd hebt gedaan. En wilt blijven doen. Zie het als een infrastructuur voor de sierteelt.”

Monique Heemskerk stapte in de jaren 80 de sierteeltsector in als eerste vrouw in de keuring van de VBA. Toen de potplantentribune was gebouwd werd zij daar veilingmeester, en na de doop van Ficus Monique volgde een aantal jaren met commerciële management functies. De laatste jaren was Heemskerk actief bij de ontwikkeling van het internationale deel van Floriday en verantwoordelijk voor het Turkije programma van Royal FloraHolland.
Nadat vorig jaar de wegen tussen Heemskerk en Royal FloraHolland scheidden, startte Monique haar eigen bedrijf, en was zij het afgelopen jaar als ad interim een onderdeel van de directie van Groenland.

Heemskerk kent de sector dus van binnen en buiten. Ze ziet de huidige ontwikkelingen in de sector als bevestiging; "VMP4ALL is precies wat de sector op dit moment nodig heeft. Ik geloof dat dit het juiste moment is voor VMP4ALL. Het is goed voor iedereen in de sector. Ik hou van de eenvoud en de snelheid van het netwerk, en dit geeft mij het vertrouwen dat we samen de sector weer sterker kunnen maken.”

Het netwerk bundelt grote aantallen VMP-koppelingen. Hierdoor maken bedrijven gebruik van hun eigen koppelingen en hoeven ze hun werkwijze niet te veranderen. Ook de mogelijkheden om maatwerkafspraken op een efficiënte manier vast te leggen, en geen beperkingen te hebben met wie je koppelt, maakt het netwerk een snelweg om gemakkelijk direct zaken te kunnen doen met elkaar.
 


Leandra de Boef | 01-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS