donderdag 25 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Tulpen.nl lanceert eigen webshop en glossy magazine

Tulpen.nl lanceert eigen webshop en glossy magazine

Tulpen.nl is het jaar goed begonnen. De in Roelofarendsveen gevestigde verpakker van onder andere tulpen lanceerde in samenwerking met de aan hen verbonden tulpenbroeiers een tulpenmagazine en een webshop.

Het bedrijf werkt voor de grootschalige verkoop van tulpen nauw samen met een aantal Europese retailers. Om de winkelmedewerkers van die samenwerkingspartners te bedanken voor hun bijdrage aan de tulpenverkoop op de winkelvloer, verraste Tulpen.nl ze onlangs met een Tulpen.nl Glossy. Het magzine staat boordevol vrolijke foto’s, leuke interviews, tulpenuitjes en praktische tulpentips.

“We wilden de winkelmedewerkers in het tulpenzonnetje zetten en ze tegelijkertijd kennis laten maken met Tulpen.nl, vertelt Joost Wesselman, trotse eigenaar van Tulpen.nl. ”Het magazine is goed ontvangen. Wesselman krijgt vooral te horen dat mensen het leuk vinden om zo een kijkje achter de schermen van het  bedrijf te kunnen nemen en te zien wie die mooie tulpen maakt. "We hebben het magazine met plezier gemaakt en het is mooi om te ervaren dat dat overkomt.”

Webshop

Behalve het magazine lanceerde Tulpen.nl onlangs ook een eigen webshop en betrad daarmee een extra afzetkanaal. Met de webshop speelt Tulpen.nl in op de groeiende verkopen van bloemen via internet en op de grote populariteit van tulpen. Joost Wesselman: “De coronacrisis heeft de toch al stijgende verkopen via internet nog een extra boost gegeven. Een kwalitatief, goed aanbod van tulpen die direct vanuit de productiekassen naar bestellende klanten verzonden wordt, mag daarin in onze optiek niet ontbreken. Temeer omdat de tulpenafzet nog steeds groeiende is: de tulp is een van de topfavorieten van consumenten.’’


29-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS