donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Vijfde Tulip Trade Event verplaatst naar 2022

Vijfde Tulip Trade Event verplaatst naar 2022

De jubileumeditie van het Tulip Trade Event is verplaatst naar 2022. Dit hebben de dertien organiserende deelnemers bekend gemaakt. Aanleiding hiertoe zijn onder andere de internationale reisbeperkingen en andere geldende COVID-maatregelen, zo laten zij weten.

"De voorbereiding rondom het event vraagt om inzet van velen en het event zelf is gericht op internationaal bezoek. Om de gezondheid en veiligheid van de medewerkers van deelnemende bedrijven niet onnodig in gevaar te brengen, is door de deelnemers besloten om de vijfde editie van het Tulip Trade Event in zijn geheel te laten plaatsvinden in 2022."

De vijfde editie van het Tulip Trade Event belooft in 2022 een in het oog springend event te worden waar de tulp in de spotlights staat. De dertien deelnemende bedrijven die het vijfde Tulip Trade Event een jaar uitstellen zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen. 

Achter de schermen wordt door de deelnemende veredelaars en exporteurs in tulpenbollen druk gewerkt aan de ontwikkeling en beschikbaarheid van hun assortiment. In de maanden maart en april van dit jaar zal via diverse media-kanalen een terugblik gemaakt worden op de afgelopen jaren. Daarnaast zullen de deelnemers zelf ook inzicht geven in hun huidige ontwikkelingen.


Redactie Floranews | 22-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS