zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Apricot Sun Birds nieuwe aanwinst Royal Van Zanten

Apricot Sun Birds nieuwe aanwinst Royal Van Zanten

Royal Van Zanten heeft een nieuwe aanwinst in haar Statice-assortiment. De nieuwe Apricot Sun Birds is heeft grote kammen in een unieke apricot/peach kleur en stevige stelen. Van dichtbij zien de delicate bloemetjes eruit alsof ze gemaakt zijn van dun papier. Volgens de evredelaar heeft de Statice echter een supersterke bloem en is het een echte eye-catcher in ieder boeket. Net als alle andere Statice variëteiten kan ook de Apricot Sun Birds als droogbloem verwerkt worden.

"Apricot Sun Birds is een stijlvolle trendy nieuwkomer die haar kleur behoudt, ook na het droogproces. Volledig in lijn met de laatste kleuren trends zal Apricot Sun iedere bloemcreatie naar een hogere dimensie brengen. Daarom mag deze variëteit niet in het assortiment ontbreken voor eenieder die zich wil onderscheiden", aldus veredelaar Royal van Zanten over de nieuwkomer.

Kwekers

De Apricot Sun Birds wordt gekweekt door kwekerij Samore in Ethiopië. Zij zijn inmiddels gestart met de aanvoer van de nieuwe Statice variëteit. Vanaf maart 2021 wordt Apricot Sun Birds ook aangevoerd door Statice Specialist, vanaf hun locatie in Nederland.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van de nieuwe Statice zal volgens Royal van Zanten in de loop van het jaar gestaag groeien. Ze zal aangevoerd worden op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk en verkrijgbaar zijn via Floramondo voor kopers op afstand.


Leandra de Boef | 21-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS