zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Jan Knoppert in nieuw tv-programma The Sky is the Limit

Jan Knoppert in nieuw tv-programma The Sky is the Limit

De extravagante Westlandse tuinder Jan Knoppert is vandaag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe SBS-programma The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland. Knoppert is een Westlandse tuinder met een extravagant huis, een Japanse tuin, pauwen, flamingo’s en pinguïns en een luxe auto-collectie. Hij is lid van de Maserati-club, maar zegt zelf nog altijd een gewone tuinder te zijn. De 80-plusser is echter alles behalve een gewone tuinder. Hij is één van de grootste tuinders van het Westland. Hij bezit 35 hectare aan kassen verdeeld over 18 locaties in het Westland, teelt Amaryllis en denkt voorlopig nog niet aan stoppen.

In het nieuwe SBS programma The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland worden in totaal negen rijke en succesvolle Nederlanders gevolgd die zwemmen in het geld. Voor alle negen geldt dat hun rijkdom en succes hen niet aan zijn komen waaien. Ze hebben er keihard voor moeten werken. De negen wonen nu in 's-Gravenzande, Amsterdam, Londen, Parijs of Dubai. Vol trots tonen ze in het programma hun luxueuze leven vol mooie huizen, snelle auto's en exotische hobby's.

The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland is vanaf 19 januari elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

 


Leandra de Boef | 19-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS