vrijdag 26 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Marcel Zandvliet nieuwe voorzitter Dutch Flower Foundation

Marcel Zandvliet nieuwe voorzitter Dutch Flower Foundation

Marcel Zandvliet is per 1 januari de nieuwe voorzitter van de Dutch Flower Foundation (DFF). Zandvliet is verantwoordelijk voor Marketing en Duurzaamheid (CMO/CSO) bij Dutch Flower Group (DFG) en neemt de voorzittershamer over van Boudewijn Rip, die nog wel aanblijft als bestuurslid.

Rip heeft kenbaar gemaakt het stokje te willen overdragen nu DFF steeds meer de verbinding opzoekt met de vele ketenpartners van de DFG-bedrijven en het aandeel van Dutch Flower Foundation in belangrijke mate bijdraagt aan de invulling van het duurzaamheidsprogramma van Dutch Flower Group (IMPACT25).

Bestuur Dutch Flower Foundation: V.l.n.r. Martin Vingerling, penningmeester, Boudewijn Rip, algemeen bestuurslid, Marcel Zandvliet, voorzitter, Michel Zaremba, algemeen bestuurslid, Gerda Stokhof, secretaris - © foto: Fotomel.nl/Melinda-lou van der Linden

Met Marcel Zandvliet als nieuwe voorzitter zullen Boudewijn Rip en de bestuursleden Gerda Stokhof (secretaris), Michel Zaremba (communicatie) en Martin Vingerling (penningmeester) de intensievere samenwerking met ketenpartners gaan vormgeven. “Wij ondernemen met DFF al sinds 1999 vanuit het hart. Hierbij zijn het verbeteren van de levensomstandigheden van kwetsbaren in de maatschappij en het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen de belangrijkste doelen. Dit blijft centraal staan voor ons, maar vanaf heden met een nog sterkere band naar de binnen- en buitenlandse kwekers en overige ketenpartners van de DFG-bedrijven”, aldus Rip. 

Marcel Zandvliet: “Ik heb grote waardering voor de persoonlijke inzet en betrokkenheid van Boudewijn en de bestuursleden in de afgelopen jaren. Er staat door al hun inspanningen een prachtige Foundation en ik kijk ernaar uit om met elkaar nog intensiever de samenwerking op te gaan zoeken binnen en buiten Dutch Flower Group om concreet te blijven bijdragen aan onze maatschappelijke doelen.”

Marcel Zandvliet nieuwe voorzitter Dutch Flower Foundation FloranewsDutch Flower Foundation heeft het afgelopen jaar zo’n 69 maatschappelijke projecten gesteund met een financiële bijdrage. De afgelopen 10 jaar heeft Dutch Flower Foundation maar liefst 528 projecten kunnen steunen met ruim 1 miljoen euro aan funding.


Redactie Floranews | 19-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS