vrijdag 26 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Delphy en Henk v.d. Berg teelt- en bedrijfsadvies samen verder in advies zomerbloemen

Delphy en Henk v.d. Berg teelt- en bedrijfsadvies samen verder in advies zomerbloemen

Henk v.d. Berg teelt- en bedrijfsadvies zomerbloemen en Delphy gaan per januari 2021 samen verder. De samenwerking houdt in dat Henk v.d. Berg de komende twee jaar zijn kennis en klanten overdraagt aan de Delphy adviseurs zomerbloemen. Na deze twee jaar zal Henk v.d. Berg stoppen als adviseur.

Bij de teelt van zomerbloemen is volgens de twee partijen kennis steeds belangrijker. De eisen die gesteld worden aan de teelt van zomerbloemen worden hoger op zowel teelt, planinning en sortiment." Op de proeflocatie Boom- en vasteplantenteelt Delphy in Boskoop zal Delphy starten met onderzoek in de zomerbloemen. Hiermee worden vraagstukken rondom de teelt opgepakt om de zomerbloementelers van de nieuwste kennis en advies te kunnen voorzien.

foto: Bloemenbureau Holland

Delphy heeft als hoofdactiviteiten het ontwikkelen en toepassen van kennis in de plantaardige sectoren. Met deze samenwerking en overdracht bouwt de organisatie verder aan haar positie als kennisbedrijf in de plantaardige sectoren.

 


Redactie Floranews | 15-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS