dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Niels Verwij: kruisbestuiving webshops vooral lucratief

Niels Verwij: kruisbestuiving webshops vooral lucratief

Niels Verwij is eigenaar van webshops als sites als koopjedeal, dekbeddiscounter en de-arend. Hij probeert samen met zijn mede-aandeel blijft zijn verzameling webshops in een razend tempo uitbreiden. Zo biedt hij nu bijvoorbeeld ook planten en meubels aan. Volgens Verwij is vooral de kruisbestuiving lucratief. Dit vertelt hij in gesprek met Quote.nl.

De selfmade miljonair probeert nu woonq en floralove tot bloei te brengen. Via koopjedeal verkoopt Verwij al best veel planten, maar dat wil hij nu dus via floralove gaan doen. Samen met een exporteur heeft Verwij goed gekeken naar planten het beste verzonden kunnen worden. "Sindsdien groeit het echt als kool", zegt Verwij tegen Quote. Floralove zelf is nog niet groot, maar op de ander webshops gaan planten, volgens Verwij, al wel ontzettend hard. 

"Eigenlijk merken we dat het niet zo veel uitmaakt wat je op welke webshop aanbiedt’, zegt Verwij, die alvast aankondigt dat er nog heel veel plannen zijn voor nieuwe sites.

bron: Quote.nl


Leandra de Boef | 14-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS