maandag 25 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Perry van Es nieuwe COO Invaro Agri & Horti Technology Group

Perry van Es nieuwe COO Invaro Agri & Horti Technology Group

Perry van Es is de nieuwe COO, Chief Operating Officer, van Invaro Agri & Horti Technology Group. Van Es is per 1 januari gestart in zijn nieuwe functie. Van Es was in zijn laatste functie 10 jaar actief als Director Finance & Operations bij Green Partners, één van de dochtermaatschappijen van Dutch Flower Group.

Met zijn vele jaren ervaring in onder andere de horti-sector, geeft Invaro Agri & Horti Technology Group aan de perfecte match te hebben gevonden. "Met de komst van Perry van Es halen wij iemand binnen die gezonde ambitie en de juiste skill set voor zijn werk heeft. Met Perry 's kennis en energie zullen wij ons nog verder gaan ontwikkelen. Wij hebben daarom alle vertrouwen in Perry. Met zijn vele jaren ervaring en een scherp oog voor detail, staat ons een veel belovende toekomst te wachten", zegt Gerben Schouten over de komst van Van Es.

Van Es over zijn keuze voor Invaro: "Ik kende Invaro uiteraard al enige tijd vanuit mijn vorige rol en was onder de indruk van de kwaliteit van de machines en de organisatie. Invaro heeft een uitstekende naam in de agri- en hortisector en ik ben dan ook trots en verheugd dat ik nu deel uitmaak van dit mooie bedrijf. Met veel energie en passie ga ik een bijdrage leveren om het bedrijf nog verder te professionaliseren om de belangrijke speler in de markt te laten zijn die het al vele jaren is."


11-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS