zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Sweet Kisses voor personeel Maasstad Ziekenhuis

Sweet Kisses voor personeel Maasstad Ziekenhuis

Het verplegend personeel en de artsen van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam zijn vandaag verrast met 3.200 Primula Sweet Kisses. Een steuntje in de rug van de kwekers van telersvereniging Touch Me. De vrolijke bloeiers werden in ontvangst genomen door Marjolein van der Matten, communicatie medewerkster van het Maasstad Ziekenhuis.

Marjolein van der Matten (links) en Anne Marie Kuyvenhoven (rechts)

De 3.200 Sweet Kisses zijn verzameld bij Ammerlaan Sosef en door Anne Marie Kuyvenhoven in Rotterdam overhandigd. Volgens Van der Matten een welkome verrassing. "De medewerkers van het Maasstad Ziekenhuis hebben zich vanaf het begin van de coronacrisis keihard ingezet en kunnen af en toe wel wat steun gebruiken." Waar de waardering tijdens de eerste lockdown nog volop geuit werd, is dit volgens Van der Matten tijdens de tweede lockdown een stuk minder.

Seizoenstart tijdens lockdown

Het Sweet Kisses seizoen is in week 49 begonnen. Precies op het moment dat in Nederland en Duitsland een lockdown werd afgekondigd. Hierdoor werden meerdere orders geannuleerd. De kwekers van de telersvereniging proberen sindsdien voor de planten die zij niet af kunnen zetten, een mooie andere bestemming te vinden. Zo zijn intussen al drie verzorgingshuizen verrast met Sweet Kisses. 

Gelukkig is vorige week de vraag naar Sweet Kisses weer aangetrokken, wordt de prijs weer betaald en staan er weer mooie orders in de planning. “Mooi om te zien hoe de kwekers ervoor kiezen om de zorg een hart onder de riem te steken in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten”, vertelt een trotse Kuyvenhoven. “En dat ze dit plan ook doorzetten nu de markt weer aantrekt!”

De telersvereniging Touch Me bestaat uit 7 kwekers; Ammerlaan-Sosef, OK-Plant, Berkhout Plants, Loos Plants, Gevers Planten, SV.CO en Sjaak Buijs. 

 Harry van Ammerlaan Sosef (links) en Sjaak Buijs (rechts)

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 13-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS