dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Nieuw bij... Bosman van Zaal

Nieuw bij... Bosman van Zaal

Peter Dewaegheneire is onlangs in dienst getreden van Bosman Van Zaal uit Aalsmeer als senior technical sales consultant voor de Belgische markt. Vanaf nu is hij het eerste aanspreekpunt voor alle Belgische tuinbouwondernemers, die interesse hebben in kassen, kasinstallaties of complete tuinbouwprojecten.

Dewaegheneire heeft een brede tuinbouwachtergrond. Gedurende zijn carrière heeft hij veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde tuinbouwtoeleveranciers, om vervolgens door te groeien tot een internationale tuinbouwspecialist, met vooral veel kennis van teeltsystemen, watertechniek, elektra en klimaat. Vanuit die kennis is hij vele jaren betrokken geweest bij de ontwikkelingen van complete tuinbouwprojecten in alle delen van de wereld, veelal gericht op de teelt van voedselproducten. 

Bosman Van Zaal uit Aalsmeer in Nederland, ontwikkelt, produceert en bouwt complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. De projecten zijn gebaseerd op de allernieuwste technologische ontwikkelingen en de laatste inzichten voor het duurzaam en efficiënt telen van voedingsmiddelen, sierteeltproducten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie. 


Redactie Floranews | 08-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS