zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Dummen Orange presenteert nieuwe witte roos

Dummen Orange presenteert nieuwe witte roos

Deze maand brengt veredelaar Dümmen Orange de nieuwe witte roos Snowstorm+ op de markt. Het is een sneeuwwitte roos met donkergroene bladeren. Volgens de veredelaar belooft het de nieuwste toproos voor bloemisten over de hele wereld te worden. Snowstorm+ is vanaf de derde week van januari te koop op de veiling van Royal FloraHolland in Aalsmeer.

Dümmen Orange laat weten dat Snowstorm+ uniek in zijn soort is, met een ongekende kracht en sterke bloembladen die uitkomen in een stevige en prachtige sneeuwwitte bloem. "De roos heeft stengels van 40 tot 70 centimeter hoog, met praktisch geen doornen. Een plus voor de consument, maar ook een pré voor transport en het verpakken van het product. Daarom zal deze krachtige bloem worden vermarkt als de ‘nieuwe witte roos met superkrachten’."

Na de veredeling van deze unieke bloem, heeft Dümmen Orange nauw samengewerkt met Fresco Flowers in het selectieproces voor de roos. Snowstorm+ is gekweekt door Rift Valley Roses, één van de partnerkwekers in Afrika.

 


08-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS