zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Innovatiedag Pioenroos 2021

Innovatiedag Pioenroos 2021
Delphy en vakblad v/d Grond organiseren op 30 april 2021 een gezamenlijke innovatiedag Pioenroos. De innovatiedag met demonstraties en innovatieve objecten wordt gehouden bij Van Aert Flowers BV uit Breda.
 
Van Aert Flowers BV heeft voor de innovatiedag met verschillende demo’s haar percelen met de teelt van Pioenen ter beschikking gesteld. De komende maanden worden vanuit Delphy diverse onderzoeksobjecten aangelegd. Op de Innovatiedag Pioenroos op 30 april zijn deze en andere innovaties in de Pioenroos te bezoeken en toegelicht  door de adviseurs en onderzoekers van Delphy.
 
Vaste onderdelen op de de inovatiedag zijn in ieder geval objecten ter bestrijding en voorkoming van verschillende aaltjessoorten en schimmelziekten, vochthuishouding, bemesting, QMS en (duurzame) bestrijding ziekten en plagen. Ontmoet ook de standhouders op de bedrijvenmarkt en is er de mogelijkheid om uw spuitlicentie te verlengen. Plannen voor een vervolgdag in het najaar zijn er in deze samenwerking voor mechanische onkruidbestrijding, grondbewerking, groenbemesters en bewaring pioenroos. 
 
 

08-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2103 The Master Growers Team Manager vacature


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS