zaterdag 23 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Van Woudenberg Tuinplanten breidt directie uit met Marcel van Vemde

Van Woudenberg Tuinplanten breidt directie uit met Marcel van Vemde

Marcel van Vemde is toegetreden tot de directie van Van Woudenberg Tuinplanten. Per 1 januari is hij directeur new development van het bedrijf. De directie bestaat verder uit Rick van Woudenberg als algemeen/ commercieel directeur en Gerbert van Woudenberg als operationeel directeur. 

Marcel van Vemde, Rick van Woudenberg en Gerbert van Woudenberg (v.l.n.r.)

Van Vemde brengt ruim 30 jaar internationale ervaring met zich mee en heeft veel kennis op gebied van business development en internationale partnerships. Binnen Van Woudenberg zal Van Vemde zich gaan richten op het verder door ontwikkelen van onder andere de internationale relaties en samenwerkingen.

Het familiebedrijf Van Woudenberg Tuinplanten bestaat uit nationale maar ook uit veel internationale partnerships. "We willen graag internationaal meer gaan samenwerken met onze huidige partners, de internationale voorraadschuur zijn van vaste planten voor onze partners", vertelt Rick van Woudenberg. "Juist in een snel veranderende omgeving zijn we ervan overtuigd dat met name onze belangrijkste kernwaarde ‘partnership’ mogelijkheden biedt om samen met onze partners de gestelde ambities waar te maken."

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 08-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS