zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

VG Orchids introduceert Tiny Dolls

VG Orchids introduceert Tiny Dolls

VG Orchids start het nieuwe jaar met het uitleveren van Tiny Dolls, phalaenopsis in
de potmaat 6 cm met een nieuwe look en feel van de diverse verpakkingen en toegevoegde waarde. In de loop van 2021 zullen er nog een aantal concepten aan toegevoegd worden, zoals onder andere een nieuwe cadeau verpakking.

VG vermarkt al sinds 2008 de phalaenopsis in potmaat 6 cm en heeft hierin een marktaandeel van meer dan 40 procent. Om door te kunnen groeien met het eigen merk VG heeft de kweker  besloten om per 1 januari de naam Little Lady los te laten. 

De Tiny Dolls worden geleverd in de vertrouwde aqu@ pot van VG Orchids. Hiermee waarborgt de kweker de kwaliteit van de Tiny Dolls optimaal. Het potje klikt om de kweekpot heen en creërt op deze manier een waterreservoir. Als de Tiny Dolls de kwekerij verlaten, wordt er water gegeven. Het water dat niet direct wordt opgenomen door de plant wordt opgevangen in dit waterreservoir. Dit zal tijdens de transportfase van de kwekerij tot aan de consument langzaam verdampen en opgenomen worden door de plant. De planten ontvangen hierdoor voldoende vocht voor de duur van 10 tot 12 dagen en blijft op deze manier langer mooi en voorkomt knopval en verlengt de houdbaarheid.


Leandra de Boef | 06-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS