vrijdag 26 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Floweracademy start 2021 met frisse Nieuwjaarsblik

Floweracademy start 2021 met frisse Nieuwjaarsblik

In het afgelopen jaar hebben Lucas Jansen & Miranda Bakker van Floweracademy.NL alle cursussen voor de sierteelt aangepast aan de nieuwe tijdsgeest en uitdagingen. Ze starten het nieuwe jaar dan ook vol vertrouwen en energie met cursussen die aansluiten op de vraag en uiteraard voldoen aan de RIVM-richtlijnen.

"Door de grotere vraag naar educatie vanaf de “thuiswerkplek” worden begin 2021 meer virtuele classrooms geagendeerd. Ook zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van het uitgebreide online e-learning platform Floweracademy.TV en kunnen online & offline lessen worden gecombineerd", legt Jansen uit. 

Nieuwjaarsblik

Jansen en Bakker starten van 4 tot en met 7 januari 2021 met gratis 30 minuten ontmoetingen: de Floweracademy.NL Nieuwsjaarsblik. Hierin geven zij online via Zoom een persoonlijk uitleg over wat je kunt verwachten qua cursusinhoud en de mogelijke werkwijzen: online, offline of hybride cursussen. Meer informatie over de cursussen is te vinden op de webiste van Floweracademy.NL.

 


Leandra de Boef | 04-01-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS