vrijdag 26 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Decorum kwekers gaan ook op veiling Aalsmeer samenwerken

Decorum kwekers gaan ook op veiling Aalsmeer samenwerken

Na de opening van de Decorum box in Naaldwijk in 2019, starten de kwekers van de telersvereniging op 1 januari 2021 ook een samenwerking op in een box in Aalsmeer. Van Noort Hyacinten, Van der Gulik, Van der Valk Groenesier en WF Leenen gaan dagelijks nog sneller hun producten uitleveren vanaf één locatie.

Het was al langer de wens van Van Noort Hyacinten, Van der Gulik, Van der Valk Groenesier en WF Leenen om hun producten sneller uit te kunnen leveren en meerdere aflevermomenten per dag te realiseren. Bestellingen komen later, klanten verwachten hun producten vroeger op de dag en naleveringen komen steeds vaker voor. Met andere woorden: snelheid is cruciaal. Het moment is aangebroken om dit alles te realiseren.

In Naaldwijk wordt nu een jaar vanuit de box uitgeleverd door Decorum leden Moerman Lilium en Arcadia en dat heeft de genoemde kwekers geen windeieren gelegd. “Met de box in Naaldwijk als voorloper, staan we 1-0 voor met de start van de box in Aalsmeer. We kunnen veel leren van onze collega kwekers en hierdoor zijn we overtuigd van een soepele start in Aalsmeer. We hebben één doel: samen met onze klanten en ons team, zoveel mogelijk mensen blij maken met verse en kwalitatief hoogwaardige bloemen\", aldus Jaco Leenen, eigenaar van WF Leenen en een van de participanten.

Er is ruimte voor deelname voor andere Decorum kwekers in de box Aalsmeer, waar INF de logistieke afhandeling op zich neemt. Voor diverse participanten is INF een bekende partij met een bewezen track record. Hetzelfde mag worden gezegd over Greenmaster, het systeem waar deze participanten en INF mee werken. Verkoopster Kirstel Emmerik is in haar nopjes met de komst van een tweede Decorum box. “Als verkoopster voor meerdere kwekers, is het een uitdaging om aan alle klantwensen te voldoen. Maar met slimme logistieke oplossingen zoals deze, wordt het service niveau alleen maar vergroot.” 


Redactie Floranews | 31-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS