vrijdag 26 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Uitbreiding directie Together2Grow

Uitbreiding directie Together2Grow

Robin van der Knaap treedt per 1 januari 2021 toe tot de directie van Together2Grow. Deze bestond tot nu toe uit Fedor van Veen en Bernard Zuidgeest. Van der Knaap is sinds 2010 werkzaam bij Together2Grow en is de laatste jaren verantwoordelijk geweest voor de opzet en uitbouw van de commerciële activiteiten.

In zijn nieuwe rol bij Together2Grow wordt van der Knaap verantwoordelijk voor digitalisering en verkoop- en promotieactiviteiten van het zeer brede pakket aan Alstroemeria ’s en Florinca’s, welke beschikbaar zijn voor ieder afzetkanaal.

“Met de toetreding van Robin van der Knaap tot het directieteam is Together2Grow nog beter in staat om nu en in de toekomst het loket voor Alstroemeria èn Florinca te zijn en te blijven”, aldus Bernard Zuidgeest. Fedor van Veen ziet het als een logische stap na ruim tien jaar inzet van Van der Knaap. “Wij hebben Robin leren kennen als een op en top professional. En niet alleen wij kennen hem zo, ook onze klanten.”

Met de toevoeging van Van der Knaap zien de kwekers van Together2Grow de toekomst zeer positief in. “Ik heb met volle overtuiging voor Together2Grow gekozen. De visie van Bernard en Fedor, de kwaliteit van het product en het lidmaatschap bij Decorum, voor mij staat vast dat we een mooie toekomst tegemoet gaan” aldus Van der Knaap. 


Redactie Floranews | 31-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS