vrijdag 26 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

BijSTOX locatie Venlo per direct overgenomen door Kees Smit Tuinmeubelen

BijSTOX locatie Venlo per direct overgenomen door Kees Smit Tuinmeubelen

In een tijd waarin ‘niet-essentiële winkels’ vanwege de coronamaatregelen tijdelijk hun deuren moeten sluiten, treden bijSTOX en Kees Smit Tuinmeubelen naar buiten met het nieuws dat Kees Smit Tuinmeubelen de locatie van bijSTOX Venlo per direct overneemt. Dit betekent dat bijSTOX de deuren ook na een versoepling van maatregelen niet meer zal openen.

“Ik kan me voorstellen dat dit besluit, net als het nieuws over de tweede lockdown, wellicht onverwachts komt", reageert Peter Stox, algemeen directeur bijSTOX Venlo. "Allereerst voor de medewerkers die werkzaam zijn in onze vestiging in Venlo, maar natuurlijk ook voor onze klanten. Dit speelt voor ons echter al langer. Door de zoektocht van Kees Smit Tuinmeubelen naar een vestiging in het zuiden van het land, is dit een stroomversnelling gekomen.”

De sluiting van de vestiging in Venlo is volgens Stox vooral een strategische keuze. Stox laat tevens weten dat alle medewerkers van de vestiging in Venlo worden overgeplaatst naar één van de andere vestigingen van bijSTOX, zodat er geen gedwongen ontslagen vallen. "Voor onze klanten geldt dat zij van harte welkom zijn in onze vestigingen in Roermond, Heerlen en Maasbracht, wanneer de coronamaatregelen dat weer toestaan.

Henk Smit, algemeen directeur Kees Smit Tuinmeubelen, vertelt: “Ruim driekwart jaar geleden zijn we concreet met de zoektocht naar een geschikte locatie in het zuiden van het land gestart. Hierbij moet ik overigens opmerken dat de onderzoeken die hiernaar gedaan zijn, al van een paar jaar daarvoor dateren. Tijdens de zoektocht is ons oog gevallen op deze mooie locatie, waar wij in het voorjaar van 2022 onze deuren openen. Zoals Peter al aangaf is alles in een stroomversnelling geraakt, toen onze wegen zich kruisten.


30-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS