zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Horticoop benoemt Steven van Nieuwenhuijzen tot CEO

Horticoop benoemt Steven van Nieuwenhuijzen tot CEO

Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop heeft per 1 januari 2021 Steven van Nieuwenhuijzen benoemd tot CEO. Hij zal de transitie van Horticoop gaan leiden en hierin het stokje overnemen van het bestuur van de coöperatie, dat nu nog bestaat uit vijf leden, onder leiding van de vorig jaar aangetreden voorzitter Joris Elstgeest. De bestuursleden blijven aan als commissarissen. 

"Ik heb er enorm veel zin in om samen invulling te gaan geven aan de ambities van Horticoop. Samen bouwen, investeren in ‘ondernemend samenwerken’ en kennis bundelen. De tuinbouwsector staat voor grote veranderingen die dynamiek en complexiteit met zich meebrengen maar die ook veel kansen bieden. Graag zet ik me met veel energie in om deze met Horticoop te verzilveren", aldus aantredend CEO Van Nieuwenhuijzen. 

De 46-jarige Van Nieuwenhuijzen heeft verschillende directiefuncties bekleed in het bedrijfsleven. Zo was hij onder andere Algemeen Directeur bij D-reizen, CEO bij TUI Nederland en als Concerndirecteur Speelgoed bij Blokker Holding eindverantwoordelijk voor onder meer Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys. In 2018 maakte hij zijn entree in de tuinbouwsector, als managing director binnen de groepsdirectie van Floral Trade Group, waar hij nu nog lid is van de Raad van Advies. Daarnaast leidde hij het afgelopen half jaar de strategievorming, (her)positionering en organisatieontwikkeling bij een aantal sierteelt gerelateerde ondernemingen.


Leandra de Boef | 23-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS