zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Ook nieuwe Europese promotiecampagne wordt uitgevoerd door Nederlands marketingbureau

Ook nieuwe Europese promotiecampagne wordt uitgevoerd door Nederlands marketingbureau

Marketingbureau Sense marketing & more van Paul ras is gekozen als uitvoerend bureau voor de nieuwe extra EU-promotiecampagne 'Reviving the European Market for Flowers & Plants’. Het marketingbureau is hiermee deze week voor de tweede maal verkozen tot uitvoerend bureau voor een Europese campagne. Eerder werd het gekozen voor de EU-campagne ‘More Green Cities for Europe’.

De bijzondere en extra promotiecampagne 2021 is opgezet in het kader van een extra EU-regeling voor de promotie van agrarische sectoren die extra zwaar hebben geleden onder de eerste Corona golf afgelopen maart tot en met mei. De campagne wordt voor 85 procent gefinancierd door de Europese Unie. De overige 15 procent is bij elkaar gebracht door Bloemenbureau Holland, Blumenbüro Österreich (Oostenrijk), VLAM (België), BAOPN (Bulgarije), FloraDania (Denemarken) en Val’Hor (Frankrijk). In totaal is 1,9 miljoen euro beschikbaar voor de campagne.

Vanuit Nederland is Bloemenbureau Holland de coördinerende organisatie, die de campagne uitvoert samen met 5 collega-organisaties uit België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk & Oostenrijk. In de zes aanvragende landen plus Duitsland wordt de campagne in het voorjaar van 2021 uitgevoerd.


Redactie Floranews | 23-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2103 The Master Growers Team Manager vacature


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS