zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

De Jong Plant lanceert online verkoopprogramma.

De Jong Plant lanceert online verkoopprogramma.

De Jong Plant in Boskoop en Stompwijk geeft nu ook online de optimale verkoopondersteuning. De afgelopen periode heeft de kweker van jonge en volwassen Hortensiaplanten hard gewerkt aan een beeldbank met productfoto's, inspiratiemateriaal en informatie. Klanten en partners kunnen achter een login alles downloaden voor een compleet en professioneel verkoopprogramma.

De afgelopen jaren heeft De Jong Plant B.V. een breed netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. De Hortensia leent zich volgens de kweker perfect zowel in halfwas variant als in eindproduct perfect voor de web-verkoop. Om de producten in de vroege levensfase al voldoende verkoopwaarde mee te geven zijn hiervoor verschillende verpakkingsvormen en informatiedragers beschikbaar.

De meeste verkoopconcepten waaronder Black Diamonds, Endless Summer, Forever&Ever, Magical Hydrangea en de Music Collection zijn in 2 en 5 liters beschikbaar in het verkoopprogramma. Voor alle varianten qua potmaat en verpakking heeft De Jong Plant hoge resolutie foto's beschikbaar gesteld, in combinatie met exclusieve sfeerbeelden.  


22-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2104XPOL


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS