maandag 21 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Fusie Van Dongen De Jong en Twinpack

Fusie Van Dongen De Jong en Twinpack

Van Dongen De Jong en Twinpack gaan per 1 januari 2021 samen verder onder de naam Twinpack. Beide bedrijven maken reeds enkele jaren deel uit van de De Jong Packaging Group uit De Lier. Twinpack zal geleid worden door CEO Ad Smit. Hij wordt bijgestaan door Jan van der Sluis, Arthur van Noort, Sjoerd van Kampen en John de Vogel. De locaties aan de Middenweg in Aalsmeer en Delfweg in Noordwijkerhout blijven beiden bestaan.

Van Dongen De Jong (VDDJ) en Twinpack zijn beide leveranciers van verpakkingen van golfkarton voor de sierteeltmarkt. Daarnaast bedient Twinpack ook vele webshops en ander verpakkende bedrijven. De bedrijven uit Aalsmeer en Noordwijkerhout werken al enkele jaren samen en is er steeds meer synergie. “Met de uitgebreide kennis van beide bedrijven in de sierteelt zien wij een perfect totaalpakket voor de toekomst. Met de fusie kunnen wij de klanten nog beter bedienen”, aldus Smit.

Aan de buitenkant gaan er een aantal dingen anders uitzien. Met de nieuwe naam Twinpack en bijbehorende uitstraling wordt ook de link gelegd met De Jong Verpakking. Jan van der Sluis, commercieel directeur bij VDDJ voegt toe: “Zo zijn de vrachtwagens binnenkort in het herkenbare blauw van De Jong Verpakking uit De Lier te zien”.

“Uit deze samenwerking zullen allerlei mooie zaken tot stand komen, met nieuwe uitdagingen, een frisse blik op onze organisatie en tal van mogelijkheden tot groei. Samen kunnen we blijven innoveren en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst”, aldus John de Vogel.
 


Redactie Floranews | 21-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS