vrijdag 26 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

HouwenPlant en Coop halen ruim 10.000 euro op voor het Rode Kruis

HouwenPlant en Coop halen ruim 10.000 euro op voor het Rode Kruis

HouwenPlant en Coop hebben met de verkoop van speciale Rode Kruis anthuriums 10.560 euro opgehaald voor het Rode Kruis in de strijd tegen corona. Van elke verkochte anthurium ging een euro naar de Nederlandse hulpverleningsorganisatie om een steentje bij te dragen tijdens de pandemie. Handelsbedrijf Van Vliet Potplanten heeft de bedrijven hierin gefaciliteerd.

“Wij zijn erg blij met deze mooie donatie. Als hulpverleningsorganisatie bieden we medische hulp, voedselhulp, onderdak en psychosociale hulp in tijden van crisis. Het geld wordt dan ook ingezet voor hulpverlening voor de mensen die het hard nodig hebben tijdens deze coronacrisis”, aldus Fank Asser van het Rode Kruis. De hulpverleners van het Rode Kruis zetten zich in om ervoor te zorgen dat de meest kwetsbaren in onze samenleving de hulp krijgen die ze nodig hebben. Dat kost veel tijd, energie én geld. 


Foto: Marco van der Goes en Rick van Deventer van HouwenPlant overhandigen de cheque aan Frank Asser (Corporate Partnerships) van het Rode Kruis.

 


Redactie Floranews | 17-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS