zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Nieuwe 3D-tool om bloemisten en handel te inspireren

Nieuwe 3D-tool om bloemisten en handel te inspireren

Samen met master florist Geert Maas heeft veredelaar Floritec 3D-moodboards ontwikkeld om zowel de handel als bloemisten te inspireren. Een leuke eigentijdse tool, die geweldig aansluit bij het toenemende belang van online. Juist in deze tijd van minder fysiek contact en geen of nauwelijks mogelijkheden om live inspiratie sessies te organiseren, is het relevant om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van digitale technieken.

De boeketten op het moodboard zijn aanklikbaar en van alle kanten te bekijken. Als pilot is gestart met een moodboard voor het ras Popov; een dubbelbloemige dieprode troschrysant met een perfecte transporteerbaarheid en hele goede prestaties op de vaas. Begin januari volgt een moodboard voor het ras Aurora. Beide rassen worden gevoerd door Zentoo.

Op het moodboard zijn diverse boeketten uitgewerkt in diverse thema's en in verschillende kleurencombinaties. De handel kan het eenvoudig doorsturen naar klanten om te inspireren. Danny van Uffelen van Zentoo: “Ook wij zijn op zoek naar slimme oplossingen om onze klanten te inspireren. We ervaren dit 3D-moodboard als een effectieve digitale tool om de handel te informeren over specifieke lijnen.”  


Redactie Floranews | 17-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS