dinsdag 26 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Ringo Veenman nieuwe commercieel directeur Noviflora

Ringo Veenman nieuwe commercieel directeur Noviflora

Ringo Veenman wordt de nieuwe commercieel directeur van Noviflora. Veenman zal per 18 januari leiding gaan geven aan de afdelingen Inkoop, Verkoop en Marketing. Hij volgt hiermee de inmiddels vertrokken Mark-Jan Terwindt op.

Veenman heeft de afgelopen 20 jaar internationale ervaring opgedaan in de sierteeltsector. Zo was hij de afgelopen twee jaar Commercieel Directeur bij Ter Laak Orchids en daarvoor Commercieel Directeur bij Dümmen Orange en Agribio. In zijn nieuwe rol bij Noviflora zal Veenman verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie & ontwikkeling, sourcing en business development en valt onder de groepsdirectie Xander van Reisen en Hendrico de Brabander.

“Noviflora neemt een unieke positie in met een zeer bewuste marktstrategie en ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan het versterken en uitbouwen van deze positie in de focusgebieden Noord- en Centraal Europa", vertelt Veenman over zijn nieuwe uitdaging bij Noviflora. "Bij Noviflora herken ik het enthousiasme dat past bij mijn eigen stijl van ondernemen en managen. Mijn verwachting is dat ik met mijn kennis en ervaring een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van dit mooie internationale familiebedrijf”

Directieleden Xander van Reisen en Hendrico de Brabander over de komst van Veenman: "Met de komst van Ringo halen we veel sierteeltkennis en ervaring in huis. Dit in combinatie met zijn gedrevenheid kan Noviflora met zijn komst verder bouwen aan een duurzame toekomst voor ons zelfstandige familiebedrijf. Hiermee kunnen wij ons nog meer focussen op de ontwikkeling van toenemende lokale aanwezigheid in de landen waar Noviflora al jaren marktleider is.”

 


17-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS