maandag 25 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Marco van Zijverden ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Marco van Zijverden ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Marco van Zijverden is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Maandag 14 december reikte burgemeester Gido Oude Kotte van de gemeente Aalsmeer de Koninklijke Onderscheiding uit aan de CEO van Dutch Flower Group (DFG).

Van Zijverden ontving de onderscheiding behorende bij Officier in de Orde van Oranje-Nassau tijdens zijn laatste Raad van Commissarissen vergadering. Van Zijverden zal na ruim 20 jaar, per 1 januari 2021 het stokje overdragen aan Jan van Dam en verbonden blijven aan de onderneming in de rol van voorzitter van de Raad van Advies.

Marco van Zijverden is vijfendertig jaar verbonden geweest met handelsbedrijf OZ Export, dat in 1999 is overgegaan in Dutch Flower Group. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de inmiddels 33 bedrijven onder de paraplu van DFG en het versterken van de glastuinbouw-sector in Nederland en de internationale sierteelt in het bijzonder. Onder zijn leiding heeft Dutch Flower Group zich tevens ontwikkeld tot koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast heeft Van Zijverden zich in verschillende functies ingezet voor de samenleving en de sierteeltsector.


Marco van Zijverden (CEO Dutch Flower Group) Karen van Zijverden en Gido Oude Kotte (burgemeester van Aalsmeer)

 


Leandra de Boef | 15-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS