zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Dummen Orange organiseert digitale Poinsettia week

Dummen Orange organiseert digitale Poinsettia week

In de tweede week van januari 2021 organiseert Dümmen Orange de ‘Poinsettia Week Online’. Hiermee lanceert de veredelaar een nieuw online concept om innovaties en trends rondom het Poinsettia assortiment met haar klanten en relaties te delen.

De Poinsettia Week is een alternatief voor de jaarlijkse ‘Poinsettia Dag’. Dit keer dus niet een dag maar een week lang. Dümmen Orange nodigt alle geïnteresseerden uit om zich online in te schrijven voor de dagelijkse nieuwsbrief en online webinars, die starten op maandag 11 januari 2021. De ‘Poinsettia Week Online’ start met een terugblik op het seizoen. Via een dagelijkse nieuwsbrief met webinars en video’s, deelt Dümmen Orange haar nieuws over het assortiment en highlights. Ook wordt update gegeven over het GreenGuard protocol dat duurzame Poinsettia garandeert voor kwekers, retailers en consumenten.

Door de coronapandemie communiceert de veredelaar online steeds intensiever met haar klanten en relaties. Ook heeft het meer persoonlijke evenementen en trials voor haar klanten georganiseerd en deelgenomen aan internationale online events. Zo werkt de veredelaar momenteel aan een alternatief digitaal evenement ter vervanging van de deelname aan IPM Essen. 

 

 


15-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS