dinsdag 26 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Danziger viert het leven met zoom salsa party

Danziger viert het leven met zoom salsa party

Afgelopen donderdag organiseerde veredelaar Danziger een virtueel salsa-feest voor haar Latijns-Amerikaanse klanten om Kerstmis en het nieuwe jaar te vieren. Het feest werd live uitgezonden vanaf 3 hoofdlocaties: Danziger Israel, Danziger Colombia en Danziger Ecuador en bracht alle Latijns-Amerikaanse klanten, inclusief die uit de VS, samen in één levendige zoom party.

In een WhatsApp-groep voor alle aanwezigen werden foto's met elkaar gedeeld, gechat en de beste wensen voor het nieuwe jaar uitgewisseld. Dit om het zoomfeest een persoonlijker tintje te geven en mensen het gevoel te geven dat ze allemaal samen op één plek waren, iets dat dit jaar zo erg werd gemist.

“We voelden dat het nu, net voor Kerstmis en het nieuwe jaar dat komt, een geweldige gelegenheid was om elkaar op deze manier te ontmoeten en een feestelijk zoomfeest te organiseren met een goede band en live muziek, salsadansers, veel gelach met goede vrienden uit de sector, om wat vreugde in ons leven te brengen en het leven samen te vieren zoals we allemaal het beste weten ”. zei Gaby Danziger, CEO van Danziger. "We zijn blij dat we het voorrecht hebben gehad om ons te herenigen en elkaar te zien, bijna zoals we dat in het verleden deden, en kijken uit naar de volgende keer dat we elkaar van dichtbij kunnen zien", voegde hij eraan toe.

"Naast alle uitdagingen waarmee we dit jaar werden geconfronteerd, hadden we ook te maken met de sociale afstand en het niet kunnen reizen, en we merkten dat we op afstand en virtueel met onze klanten communiceerden", aldus Danziger. “We hebben het menselijk contact en de voortdurende communicatie met onze klanten echter niet opgegeven, omdat we geloven dat zaken uiteindelijk tussen mensen worden gedaan, en dat er geen vervanging is voor interpersoonlijke verbindingen en menselijk contact. Het feest was slechts een excuus om elkaar te kunnen ontmoeten, te kletsen en plezier met elkaar te hebben ”, voegt hij eraan toe.


14-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS