zondag 13 juni 2021
2105 Palletcentrale 2106EvanthiaOnTour

BM Roses stelt nieuw verkoopteam voor

BM Roses stelt nieuw verkoopteam voor

Potrozen kwekerij BM Roses in Maasland heeft al meer dan 65 jaar ervaring in de sierteeltsector. Het bedrijf streeft naar een kwalitatief hoog product, een soepel en modern productieproces en uiteraard aandacht voor de afnemer.

Sinds kort heeft het bedrijf een eigen verkooporganisatie met eigen verkoopteam. Dit bestaat uit eigen enthousiaste medewerkers die al jaren bij de kweker in dienst zijn en dus alle ins en outs van het bedrijf kennen. Zij stellen zich hieronder graag aan onze lezers voor.

Jaime                                             Ed                                           Wim

Jaime van Marrewijk, 27 jaar en woonachtig in Maasland. Als partner bij BM Roses hou ik me vooral bezig met de verkoopafdeling. Hierin speel ik een achtergrondrol als coördinator. Klanttevredenheid, kwaliteit en service staan bij mij voorop. Als klant zullen jullie niet zo veel contact met mij gaan hebben, maar met de heren van de binnen- en de buitendienst.

Ed Plugge. Ik ben 47 jaar en reeds 33 jaar werkzaam bij BM Roses.De eerste 5 jaar als scholier en alweer 28 jaar als vaste medewerker. Alle ins en outs van het bedrijf zijn mij bekend. Ik ga nu als verkoper buitendienst aan de slag. In mijn vrije tijd is mijn passie hardlopen. Mijn hoop is een fijne samenwerking met u als klant.

Wim van den Akker. Ik ben begonnen als scholier bij BM Roses en later ben ik hier vast aan de slag gegaan. Na een paar jaar de interne logistiek geregeld te hebben, heb ik nu de plek van verkoper binnendienst ingenomen. Klanttevredenheid is voor mij belangrijk. In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld of rij ik lekker rond op de motor.

 

 


10-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS