zondag 26 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Verlichting die het welzijn van medewerkers stimuleert

Verlichting die het welzijn van medewerkers stimuleert

Signify heeft de eerste installatie van NatureConnect gerealiseerd. Een recente lichtinnovatie van het bedrijf geïnspireerd op de natuur, die het welzijn en de productiviteit van medewerkers zou stimuleren. De eerste installatie is uitgevoerd bij Van Rennes Elektro- & Installatietechniek.

Volgens Jaco Bervoets, directeur van Van Rennes, brengt NatureConnect een prettig en dynamisch licht in de kantooromgeving, wat het welzijn van de medewerkers stimuleert. "De eerste reacties zijn zeer positief en medewerkers voelen zich duidelijk energieker”, aldus Bervoets. Het bedrijf van Bervoets gaat nu zelf als specialist NatureConnect installeren bij bedrijven en instellingen die comfort, welzijn en productiviteit op de werkvloer belangrijk vinden.

“In deze coronatijden willen bedrijven graag dat hun medewerkers zich goed en comfortabel voelen in hun werkomgeving”, vertelt Wouter van Boxhoorn, Global Business Development Manager bij Signify. “NatureConnect kan hier zeer veel aan bijdragen, zeker in ruimten waar weinig daglicht valt. Bij de upgrade van het kantoorgebouw was Van Rennes snel overtuigd van de meerwaarde van NatureConnect. Van Rennes is nu ook meteen ons visitekaartje voor toekomstige NatureConnect- installaties!”

In de huidige moderne wereld brengen mensen gemiddeld meer dan 90 procent van hun tijd in binnenruimten door, waar ze onvoldoende toegang hebben tot goed daglicht om hun welzijn te bevorderen, zo blijkt uit onderzoek. Blootstelling aan de juiste hoeveelheid licht gedurende de dag, evenals de kleuren en de dynamiek van de natuur, zijn in veel opzichten van vitaal belang. NatureConnect is ontwikkeld op basis van beproefde principes van Biophilic Design, waarbij elementen uit de natuur in de binnenruimte worden gebruikt om een inspirerende omgeving te creëren die de betrokkenheid van medewerkers stimuleert.


 


08-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS